Øvrige cases

Fiberline Building Profiles

Fiberline Building Profiles

Forenklet udlægshåndteringsproces med overblik i realtid

Manuel håndtering af udlæg er ofte en tidskrævende og administrativt tung proces for alle i virksomheden. Fiberline stod netop overfor denne udfordring og søgte derfor efter et udlægssystem, der kunne skabe systematik og optimere deres udlægshåndtering. Løsningen blev at implementere Outlay for at digitalisere og effektivisere denne proces.

Fra manuelt besvær til mere rettidig omkostningsbudgettering

Fiberline havde et stort ønske om at reducere den manuelle arbejdsbyrde forbundet med udlægshåndtering. Denne proces resulterede nemlig ofte i ikke-rettidig indberetning af bilag og generel mangel på systematik og overblik. For at effektivisere deres udlægshåndtering valgte Fiberline at implementere Outlays digitale løsning, som hurtigt optimerede og lettede processen for både medarbejdere, ledere og økonomifunktionen. Med Outlay er det nu nemt for Fiberlines medarbejdere at indberette udlæg på farten via appen, og samtidig giver det ledelsen et præcist og rettidigt overblik over udgifterne, hvilket muliggør mere effektiv omkostningsstyring.

”Med Outlay har vi nu langt mindre manuel håndtering for den enkelte bruger. Fra at lave en månedlig opsamling af mange bilag og forsøge at huske anledning til omkostningen, til at det nu gøres på farten hver gang firmakortet anvendes. Outlay sikrer bedre, mere nøjagtig og rettidig omkostningsbudgettering.” - Torben Rønlev, CEO hos Fiberline.

Med over 40 års erfaring er Fiberline specialister i glasfiberprofiler og leverer et omkostnings- og energieffektivt alternativ til byggeri og industri. Kvalitet er og har altid været kernen i deres forretning, og de er kendt for at levere produkter af højeste standard. Fiberline er dedikeret til at inspirere deres kunder i hele verden til at skabe smarte, bæredygtige slutløsninger med glasfiber.