Øvrige cases

Transporterhvervets uddannelser

Transporterhvervets uddannelser

Nem og effektiv udlægshåndtering for alle

For et års tid siden begyndte Transporterhvervets uddannelser at anvende Outlay til at håndtere deres udlæg. Overgangen har været god og ubesværet for alle, og nu nyder de fordelene ved Outlays intuitive og simple udlægshåndtering.

En let overgang til Outlays simple udlægshåndtering

I 2022 blev Transporterhvervets uddannelser (TUR) kunde i Keepers Outsourcing, og som en del af dette skiftede de til Outlay til at styre deres udlægshåndtering. Outlays brugervenlige og intuitive brugerflade gjorde overgangen let for alle medarbejdere i TUR. Nu fungerer udlægsprocessen selvkørende, og det er nemt for alle medarbejdere at registrere udlæg på farten, mens simple godkendelsesflows gør processen nem for ledere.

”Outlay er et meget brugervenligt system, som giver mulighed for enkel og let indrapportering af udlæg og rejseudgifter på farten. Værdien ligger i at Outlay relativt hurtigt kan benyttes af de fleste, så det efterfølgende bliver ”selvkørende”. Det har været nemt for alle vores medarbejdere at overgå til det. Let og intuitivt.” - Eylem Ünüvar, Administrationschef hos Transporterhvervets Uddannelser.

Transporterhvervets Uddannelser (TUR) ejes af arbejdsgiverforeninger og fagforbund inden for transportbranchen. Det er en interesseorganisation, der har til formål at varetage transporterhvervets uddannelsesmæssige interesser over for de offentlige uddannelsessystemer. TUR fastsætter mål og rammer for både arbejdsmarkedsuddannelse og erhvervsuddannelse, og de skaber fremtidssikrede uddannelser til transportbranchen.