Øvrige cases

PayPerWash

PayPerWash

Digital effektivitet i fokus

For to år siden begyndte PayPerWash at benytte Outlay til deres udlægshåndtering, og det har siden skabt stor værdi. Med Outlays fuldt digitale og papirløse udlægshåndteringsløsning, er processen utrolig effektiv hos PayPerWash.

Optimeret udlægshåndtering med Outlays digitale løsning

PayPerWash blev introduceret for Outlay i forbindelse med, at de blev outsourcingkunde hos Keepers. Som en virksomhed, der allerede er meget digital, var skiftet til Outlays løsning til udlægshåndtering helt optimal. De har anvendt Outlay i snart to år og oplever stor værdi ved at benytte den fuldstændig papirløse og 100% digitale løsning med integration til deres regnskabssystem og intuitive godkendelsesflows.

”Vi er i forvejen en meget digital virksomhed, og da vi blev præsenteret for Outlays løsning med fuld integration til vores accounting, herunder også et fint elektronisk godkendelsesflow … Ja, så var der ikke langt til handling!” – Peter Jensen, Founder & Group CTO hos PayPerWash.

PayPerWash leverer en komplet vaskeriløsning, så det bliver helt administrationsfrit for boligforeninger at have et fælles vaskeri. PayPerWash leverer og monterer hele vaskeriet hos kunden og sørger for alt, herunder både investering, ejerskab, daglig drift, administration, reparation og vejledning. Med PayPerWash har beboerne i boligforeningen mulighed for nemt at administrere deres vasketider via en app.